La revista de Monistrol de Calders, El Clot, s’adhereix al Consell de la Informació de Catalunya

Fa uns dies,  us informàvem de l’adhesió de dues publicacions, El Cargol i Penedès Econòmic, al Consell de la Informació de Catalunya. Aquesta setmana també ha signat el protocol d’adhesió al CIC la publicació bimestral de Monistrol de Calders, El Clot.

el_clot_adhesió_CIC

El Clot es suma així als més de vint mitjans, grups de comunicació i entitats que han adquirit el seu compromís amb el Codi Deontològic de la professió periodística a Catalunya i que han apostat pel CIC com a òrgan autorregulador de la professió.

Podeu veure el darrer número al següent link http://issuu.com/elclot/docs/clot__maig_2013?e=1292627/3495311

segell_elclot

Aquesta entrada ha esta publicada en actualitat consell de la informació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *