El Cargol i Penedès Econòmic, nous mitjans adherits al Consell de la Informació de Catalunya


El Consell de la Informació de Catalunya compta a partir d’aquest mes de juliol amb dos mitjans més a la seva llista de membres adherits al Consell de la Informació de Catalunya. Les publicacions El Cargol i Penedès econòmic acaben de formalitzar el seu compromís amb la ètica periodística a Catalunya, a través de la signatura d’un protocol amb el CIC.

El Cargol

 

 

 

El Cargol és un setmanari que es distribueix cada dijous des de l’any 1999 per tota la comarca de l’Alt Penedès amb un tiratge de 16.000 exemplars i una audiència setmanal de 40.000 lectors segons l’última onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura.

Penedes Economic

El Penedès Econòmic és un mensual de negocis mida diari i de pagament el qual va dirigit a empresaris i autònoms de l’Alt Penedès. Té un tiratge de 2.500 exemplars i es pot adquirir en els quioscos de la comarca i també a través de subscripcions.

Ambdós mitjans es comprometen així a:

– Donar recolzament a la Fundació Consell de la Informació de Catalunya com a organisme que, per mitjà del Consell de la Informació de Catalunya, resol les queixes provinents d’institucions, associacions i ciutadans sobre qüestions ètiques publicades o difoses pels mitjans de comunicació amb presència a Catalunya.

– Acceptar l’autoritat del Consell de la Informació de Catalunya per jutjar els desviaments contraris a la deontologia periodística que hi pugui haver.

– Impulsar i difondre els criteris i objectius que inspiren la tasca del Consell, així com les seves activitats habituals.

– Que el mitjà de comunicació que subscriu i s’adhereix a la Fundació Consell de la Informació de Catalunya es compromet a col·laborar en el finançament i difusió de les seves activitats.

 Si teniu un mitjà i us voleu adherir al Consell de Informació de Catalunya, demaneu informació al 93.317.19.20 o bé per email a cic@periodistes.org.

CIC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de actualitat consell de la informació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *